Translate

Saturday, June 21, 2014

To video clip της Lady Gaga με τον R. Kelly είναι η πιο άτυχη στιγμή της;

Φαντάσου ότι είσαι pop star,και γράφεις ένα τραγούδι με τίτλο Do What U Want που συνεχίζει και καταλήγει “... with my body.” Κοινώς κάνε ό,τι θες με το κορμί μου!Τώρα σκέψου ότι προτείνεις σε έναν τραγουδιστή, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση, να συνεργαστεί μαζί σου και να κάνετε ντουέτο. Ακόμα πιο μετά έρχεται για να σου σκηνοθετήσει το video ένας φωτογράφος που έχει κατηγορηθεί για μαστροπεία μοντέλων...(ασχέτως αν είναι αλήθεια ή οχι). 
10424522 600573096722513 533284561 a lady-gaga-do-what-u-want-400x300
Αυτό έκανε η αγαπημένη μας Lady Gaga η οποία στο video clip που γυρίστηκε -και ποτέ δεν κυκλοφόρησε- για το τραγούδι Do What You Want έμπλεξε όλα τα παραπάνω και το πήγε και πιο πέρα... 
Το σενάριο την εμφανίζει σαν μία ασθενή που έχει ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι και από πάνω της -μέσα στα υπονούμενα- βρίσκεται ο γιατρός ο R. Kelly. Αν και η ομάδα της Gaga δεν επέτρεψε -στο τέλος- να κυκλοφορήσει τώρα υπάρχουν πλάνα που κάνουν το γύρο του internet και έχουν προκαλέσει πανικό αφού είναι υπερβολικά -κάτι παραπάνω από sexy - και μάλλον προσβάλλουν!
lady-gaga-r-kelly-do-what-you-want-with-my-body-video-2014-billboard-650


from:www.mtvgreece.gr