Translate

Wednesday, June 11, 2014

Τζένιφερ Λόπεζ: Θα τραγουδήσει τελικά στην τελετή έναρξης του Μουντιαλ...

Η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ δε θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία «βύθισε» στη θλίψη εκατομμύρια θαυμαστές της και κυρίως τον αντρικό πληθυσμό που αδημονούσε να απολαύσει τη JLo επί σκηνής.

Η  FIFA ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως η Λατίνα ποπ σταρ δεν θα είναι παρούσα, κάνοντας λόγο για «ζητήματα που προέκυψαν με την παραγωγή». 

Ωστόσο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η FIFA γνωστοποίησε σήμερα ότι η Λόπεζ θα ερμηνεύσει τελικά το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης «We Are One» μαζί με τον ράπερ Pitbull και τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, όπως αρχικά είχε προγραματιστεί.

Οσον αφορά στο γιατί ακύρωσε αρχικά την εμφάνισή της, πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπαθούσε να διαπραγματευτεί με τους διοργανωτές την αμοιβή της. Η διάσημη ποπ σταρ φέρεται επίσης να ζητούσε από τη διοργάνωση να καλύψει όλα τα έξοδα για εκείνη και τους συνεργάτες της, από τις μετακινήσεις και τη διαμονή, μέχρι το φαγητό.

Πάντως, στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το επιτελείο της Λόπεζ αναφέρεται ότι η προηγούμενη αναφορά για τη μη συμμετοχή της ήταν «πρόωρη». 



«Η Τζένιφερ πάντα ήθελε να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν θα ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της ή τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Θα είναι εκεί», προστίθεται.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 60.000 φίλαθλοι θα βρεθούν την Πέμπτη στο «Corinthians Arena» του Σάο Πάουλο για την τελετή έναρξης και τον αγώνα Βραζιλία-Κροατία, ενώ περίπου στο ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι αναμένεται να συντονιστούν από τις τηλεοράσεις τους παγκοσμίως. 


from:www.ptotothema.gr