Translate

Sunday, May 4, 2014

Dreamland .... create your own tale!!!

Το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και πολιτιστικών δρώμενων έρχεται στην Αρχαία Ολυμπία, στην παγκόσμια κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων και Ιδεωδών, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδος.
Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η χωρίς όρια συνεργασία όλων των ειδών μουσικής, τέχνης και πολιτισμού, καθώς και η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων για μια οικολογική αφύπνιση και ευαισθητοποίηση.
To Dreamland Festival πρόκειται για ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα Φεστιβάλ, που φιλοδοξεί να κερδίσει μια σημαντική θέση στα διεθνή πολιτιστικά δρώμενα.
Το Dreamland-Festival θα συγκεντρώσει πάνω από 30 κορυφαίους Έλληνες dj της dance μουσικής, τους οποίους θα πλαισιώνουν χορευτές με ιδιαίτερα show, θα αποτελέσει αφετηρία για συμμετοχικά δρώμενα με κύριο στοιχείο την προάσπιση του Ολυμπισμού, καθώς και θα συμβάλλει σε μεγάλο μέρος στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από δημιουργικές ενημερώσεις.
Το Dreamland-Festival θα λάβει χώρα από 25 έως και 27 Ιουλίου 2014, στην OLYMPIA LAND δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού, στην Αρχαία Ολυμπία.
Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πάνω σε εθελοντικές δράσεις και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά εργαστήρια για την οικολογία, την τέχνη και τη φιλοσοφία, καθώς και σε αθλητικές δραστηριότητες στον Αλφειό ποταμό (καγιάκ, rafting,hydrospeed, κτλ).
live up:

JOHNNY GERONTAKIS, PLAYMEN, BANG LA DECKS, MOSSEL, VANPHIL, 12 TONES, THE MODE, SLICK BEATS, ANGEL STOXX, PETE CAVE, NIKKO SUNSET, NO RABBITZ, MS LEFKI, HOUSE TWINS, HECTOR, G PAL, DJ GOGOS,  GUS & BONSO, AGENT GREG, GEORGOS SIRAS,GEORGE SERAGOS,  DOUSK,   DINO MFU,  ADRIANOS PAPADEAS, DJ PETE, CHRISTIAN CAMBAS, CHRIS IDH, ANNA MARIA X.... 

H τιμή των εισιτηρίων θα κυμανθεί από 15 έως και 100 ευρώ. Αναλυτικά:
Προπώληση :
-εισιτήριο μονοήμερο 15 ευρώ
-εισιτήριο 3μερου 40 ευρώ
-εισιτήριο 3μερου με κάμπινγκ 50 ευρώ (άνω των 18 ετών)
-εισιτήριο 3μερου με κάμπινγκ+μετακίνηση (Αθήνα) 70 ευρώ (άνω των 18 ετών)
-εισιτήριο VIP τριημέρου 100 ε (θα διατεθούν μόνο 150 εισιτήρια | άνω των 18 ετών)


from:http:www.dreamland-greece.gr