Translate

Monday, May 12, 2014

Οι συναυλίες του καλοκαιριού!!!

Pink Martini
Αν και δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από την τελευταία τους επίσκεψη, οι Pink Martini έρχονται όχι για μια, αλλά για δυο υπέροχες βραδιές. 16-17/5 στο Γκάζι Live. Εισιτήρια 25-50 ευρώ.
Plissken Festival
Πολλά τα ονόματα φέτος στο διήμερο του festival. Αναλυτικά: 65daysofstatic, A Victim of Society, Begun, Black Lips, Bombing the Avenue, Boogarins, Cooly G, Crocodiles, D/R/U/G/S, Dotmessage, Dub Pistols, Eagles of Hands, Fatima Al Qadiri, Fink, Fuck Buttons, Ghost Culture, Girls vs Boys, Imam Baildi, Jonathan Toubin, Kyoka, Manik, Mickey Lightfoot, Mount Kimbie, Nadia Ksaiba, Wooden Shjips, Vitalic. Ουφ! 6-7/6 στον Ελληνικό Κόσμο. Εισιτήρια 40-50ευρώ.

Thievery Corporation
Mε νέο album στις αποσκευές του, το Saudade, το οποίο το λες λίγο χλιαρό, οι  Thievery επιστρέφουν και καθόλου δεν μας χαλάει καθώς είναι ό,τι πρέπει για συναυλία κάτω από τα αστέρια. Πλατεία Νερού, Φάληρο στις 17/6. Εισιτήριο 30 ευρώ.
Ejekt Festival
Σημείωνε ονόματα: Kasabian, Editors, White Lies, Darkside, Paul Kalkbrenner! Όλα αυτά συγκεντρωμένα στην πλατεία Νερού, στο Φάληρο όταν το ημερολόγιο δείξει 25/6. Το εισιτήριο στοιχίζει 37ευρώ.
Rockwave
To τράβηγμα μέχρι τη Μαλακάσα (και κυρίως η επιστροφή από αυτή) είναι πάντα ένας ανασταλτικός παράγοντας αλλά φέτος δεν γίνεται αλλιώς. Αν πρέπει να πας σε μια και μόνο συναυλία το φετινό καλοκαίρι, τότε είναι αυτή. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Woodkid. Μαζί του θα είναι οι Calexico, Godfathers και Eric Burdon. 6-9/7 στο Terra Vibe. Εισιτήρια 13-33 ευρώ.
Lady Gaga
Η Mother Monster κάνει παγκόσμια περιοδεία και συμπεριλαμβάνει και εμάς! Το σκηνικό φαντασγμαγορικό θα την φέρει σε απόσταση αναπνοής από το κοινό, τα κοστούμια εντυπωσιακά, γενικώς προβλέπεται μια αξέχαστη νύχτα. 19/9 στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 38.5-115.5 ευρώ (VIP)
Placebo
Loud like Love ο νέος δίσκος με τον οποίο έρχονται για ακόμα μια φορά οι Placebo στη χώρα μας. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 8/8. Εισιτήρια 33-39 ευρώ.
from:www.mtvgreece.gr