Translate

Thursday, November 21, 2013

Madonna: Νέα έρευνα την φέρνει στην κορυφή των pop stars!

Eίναι ήδη 55 ετών, έχει φέρει πρώτα πολλές από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι pop stars σήμερα για να προκαλέσουν, έχει αναδείξει συνθέτες και στιχουργούς και έχει πειραματιστεί με ποικίλα μουσικά ήδη, διερύνοντας κάθε φορά τα όρια της pop.
Road warrior: The MDMA tour, which grossed $305 million, was able to carry Madonna all the way to the bank despite lackluster album sales

Κι όμως οι πρωτιές δεν τελειώνουν εδώ για την Madonna. Η star της pop, στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο υψηλά αμειβόμενους καλλιτέχνες φιγουράρει στην κορυφή, αφήνοντας πίσω Lady Gaga, Justin Bieber, Bon Jovi και άλλους pop/rock stars που παραδοσιακά κάθε χρόνο..αδειάζουν ταμεία!  
Star power: Madonna earned $125 million from June 2012 to May 2013 thanks to her highly-successful MDMA Tour
Η Madonna από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Μάιο του 2013 κέρδισε συνολικά 125 εκατομμύρια δολάρια, μέσα από την σούπερ επιτυχημένη περιοδεία της, "MDMA". Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Lady Gaga με καθαρά κέρδη 80 εκατομμύρια δολάρια, με τον Jon Bon Jovi να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 79 εκατομμύρια.
Future possibilities: Lady Gaga, seen here at her ARTPOP release party, could potentially top the list next year thanks to her new album and tour
Rock out: '80s icons Bon Jovi nabbed $79 million for the year thanks to their Because We Can tour
Βέβαια, η κατάταξη θα μπορούσε να ήταν τελείως διαφορετική, αν η  Gaga δεν ακύρωνε αρκετές συναυλίες της λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Επίσης, θα μπορούσε να ανατραπεί ξανά ο συσχετισμός, αν η Madonna είχε καταφέρει να παρουσιάσει αξιόλογες πωλήσεις με το -αποτυχημένο εισπρακτικά- album "MDMA"και το single "Gimme All Your Luvin`"
from:www.mtvgreece.gr