Translate

Wednesday, January 9, 2013

Το τέταρτο άλμπουμ σε πωλήσεις όλων των εποχών στη Βρετανία είναι πλέον το '21' της Adele. Πρώτο, όμως, και στις επιστροφές/αλλαγές με κάτι άλλο!!!!


adelenew1
Το τέταρτο άλμπουμ σε πωλήσεις όλων των εποχών στη Βρετανία είναι πλέον το '21' της Adele.
Το άλμπουμ της τελευταίας κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις και το '(What's The Story) Morning Glory?' των Oasis που κυκλοφόρησε το 1995. 4,56 εκατομμύρια αντίτυπα έχει πουλήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι παραπάνω από τα 4,55 των αδερφών Gallagher.
Στην κορυφή της λίστας εξακολουθούν να βρίσκονται οι Queen με τη 'Greatest Hits' συλλογή τους και 5,8 εκ. αντίτυπα. Ακολουθεί ο δίσκος των Beatles από το 1967, 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band', με 5,06 εκ και τρίτοι είναι οι Abba με τη best of συλλογή τους 'Gold', η οποία έχει πουλήσει 5,046 εκ. αντίτυπα.
Παρά τις εξωφρενικές πωλήσεις του άλμπουμ, το άλμπουμ της Adele δεν είναι και το αγαπημένο άλλων. Για την ακρίβεια πρόκειται για το άλμπουμ που επεστράφη για αλλαγή περισσότερες φορές τις γιορτές που πέρασαν. Πουλάει μεν, επιστρέφεται δε για κάτι... καλύτερο, εκτός κι αν όσοι το λαμβάνουν ως δώρο ανήκουν στα 4,5 εκατομμύρια που το έχουν ήδη. Πόσο άλλο να πουλήσει, άλλωστε.
from:www.avopolis.gr