Translate

Friday, December 23, 2011

Lenny Kravitz “Συμφιλιώθηκα με τον πατέρα μου λίγο πριν πεθάνει”


Για σχεδόν είκοσι χρόνια ο Lenny Kravitz έζησε μια περίοδο «ψυχρού πολέμου» και αποξένωσης με τον πατέρα του, με την ανακωχή να έρχεται λίγο πριν εκείνος φύγει από την ζωή.
 Σε εμφάνιση του στο late night show του Piers Morgan ο Lenny αναφέρθηκε στον χωρισμό των γονέων του το 1985, λόγω παράλληλων ερωτικών σχέσεων του πατέρα του και στην συμφιλίωση τους μόλις το 2005, λίγο πριν εκείνος πεθάνει. Είπε συγεκριμένα: «Βρέθηκα στο πλευρό του και τον φρόντισα, του έδωσα οτιδήποτε είχε ανάγκη, γιατί θυμήθηκα αυτό που μου είχε πει η μητέρα μου «ότι κι αν έκανε στην ζωη του είναι ο πατέρας σου και πρέπει να τον σέβεσαι.» Παρ`όλα αυτά ήταν σαν να υπήρχε ένας γυάλινος τοίχος μεταξύ μας, μια ψυχρότητα. Αλλά τελικά, στο κρεββάτι του θανάτου του είχε μιαπνευματική αφύπνιση, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει πολλά λάθη στην ζωή του και θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για να τα διορθώσει. Ήταν μια όμορφη στιγμή μεταξύ μας και διόρθωσε ότι είχε συμβεί στο παρελθόν.» 
Ο πατέρας του Lenny,  o τηλεοπτικός παραγωγός Sy Kravitz απεβίωσε στις 29 Οκτωβρίου 2005. Το προηγούμενο βράδυ, ο Lenny Kravitz του είχε αφιερώσει το τραγούδι του “Let Love Rule”…
from:www.mtvgreece.gr