Translate

Friday, July 15, 2011

Γέφυρα με το όνομα του στον τόπο που γεννήθηκε

Και καθώς πλησιάζουν τα 20χρονα από τη δημιουργία του Nevermind και πληθαίνουν τα αφιερώματα και οι έπαινοι για το δίσκο  και την επιρροή του σε ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία, το δημοτικό συμβούλιο της γενεθλίου πόλης του Kurt Cobain, της Aberdeen στην πολιτεια της Washington,  αποφάσισε να δώσει το όνομα του σε μία χαρακτηριστική γέφυρα στα περίχωρα της. Η Young Street Bridge απέχει ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα από εκεί όπου και έμενε ο Cobain με τη μητέρα του.
Η πρόταση υπάρχει λοιπόν από το δημοτικό συμβούλιο αλλά επειδή υπάρχουν δημοκρατικότερες διαδικασίες από τις ανάλογες της ημεδαπής, θα πρέπει να υπάρχει και η έγκριση των κατοίκων της περιοχής, Παράλληλα υπάρχει και η σκέψη να ονομαστεί ένα πάρκο9 επίσης στην ίδια περιοχή Cobain Landing.
Η γέφυρα έτσι κι αλλιώς είναι τόπος προσκυνήματος εδώ και χρόνια για τους οπαδούς του Cobain μιας και ο αστικός μύθος τον θέλει να έχει ξοδέψει ώρες στη σκιά της ή ακόμα και να έχει κοιμηθεί εκεί κάποιες νύχτες μετά την αποβολή του από το τοπικό Λύκειο.
from:www.avopolis.gr