Translate

Saturday, July 23, 2011

Δυστυχώς αυτό που όλοι φοβόντουσαν έγινε. Η Amy Winehouse έφυγε από τη ζωή μόλις στα 27 της χρόνια.

Δυστυχώς αυτό που όλοι φοβόντουσαν έγινε. Η Amy Winehouse έφυγε από τη ζωή μόλις στα 27 της χρόνια.

Οι αρχές την βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο στις  τέσσερις το απόγευμα, ώρα Λονδίνου και μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου.
 Είναι όμως γνωστό σε όλους ότι η τραγουδίστρια του «Back to Black» είχε σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
 Ήταν άπειρες οι προσπάθειες του οικογενειακού της περιβάλλοντος να τη βοηθήσουν να βγει από αυτόν τον εφιάλτη, όμως η Amy δεν μπόρεσε να ξεφύγει.
 Έμπαινε στα κέντρα αποτοξίνωσης και έβγαινε χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πρόοδος. Όλοι θυμόμαστε την τελευταία της  εμφάνιση στο Βελιγράδι, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή υπό την επήρεια ναρκωτικών, να τρεκλίζει, να παραπατά και να μην μπορεί να βγάλει νότα.


Τότε, όλοι είχαν πει «α, να μια ακόμα κλασική εμφάνιση της Amy», όμως ο πατέρας της είχε εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνει δραματική έκκληση, προειδοποιώντας ότι η ζωή της κόρης του κρέμεται από μία κλωστή.

Οι χειρότεροι εφιάλτες του επιβεβαιώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο. Η Amy Winehouse, θεωρήθηκε ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της διεθνούς μουσικής και είχε κάνει αίσθηση με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Δυστυχώς όμως το ταλέντο αυτό έμελε να θυσιαστεί στο βωμό των ναρκωτικών και του αλκοόλ.
from:www.star.gr