Translate

Thursday, June 30, 2011

Ο John Lennon ήταν οπαδός του Ronald Reagan .....;;;;;

Στα όρια του σοκ (αν μη τι άλλο για τους ορκισμένους οπαδούς της ακτιβιστικής στάσης του Σκαθαριού στα 70s) στέκει η αποκάλυψη μέσω συνέντευξης, που εμπεριέχεται στην ταινία του Seth Swirsky Beatles Stories, του προσωπικού βοηθού του John Lennon, Fred Seaman.
Ο τελευταίος εργάστηκε δίπλα στον αείμνηστο τα 2 τελευταία χρόνια της ζωής του τοτεμικού συνθέτη –μέχρι και τον θάνατο του από τα πυρά του ανεκδιήγητου Mark Chapman,  είχε ακούσει πολλές φορές, όπως καταμαρτυρεί, τον  Lennon να μιλά ανοικτά υπέρ του Ronald Reagan και της εκλογής του ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Ο John, ουσιαστικά έκανε πολύ σαφές σε συζητήσεις με φίλους ότι αν ήταν αμερικανός θα ψήφιζε υπέρ του Reagan επειδή αντιπαθούσε τρομερά τον Jimmy Carter" λέει ο Seaman στο μικρόφωνο του Swirsky.
To ντοκιμαντέρ του Swirsky, Beatles Stories, είναι μια σειρά από συνεντεύξεις όπου ονόματα όπως ο Brian Wilson, ο Art Garfunkel και ο Smokey Robinson μιλούν για τις προσωπικές τους εντυπώσεις αλλά και εμπειρίες περί της θρυλικής τετράδας από το Λίβερπουλ.
from:www.avopolis.gr