Translate

Saturday, April 16, 2011

Η οικογένεια Osbourne ξεπλήρωσε το χρέος της

Ο Ozzy Osbourne και η γυναίκα του Sharon, ξεπλήρωσαν το χρέος τους στην αμερικάνικη εφορία, που έφτασε τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια, μια εβδομάδα αφού πληροφορήθηκαν γι`αυτό μέσα από ενημερωτικά δελτία. 
 Την Πέμπτη 14 Απριλίου, η Sharon Osbourne ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγος της ξεπλήρωσαν το χρέος τους, ξεκινώντας παράλληλα μια έρευνα για να ανακαλύψουν πως βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την κατάσχεση περιουσιακών τους στοιχείων στην πόλη του Los Angeles.
 H Sharon Osbourne, μαθαίνοντας για την εντολή κατάσχεσης, είχε ρίξει έμμεσα το φταίξιμο στους οικονομικούς συμβούλους της οικογένειας: «Επειδή πληρώνουμε κάποιους ανθρώπους, δεν σημαίνει ότι θα κάνουνε την δουλειά τους σωστά. Δεν πρέπει να βασίζεσαι σε κανένα, εκτός από τον εαυτό σου, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τα οικονομικά μας. Το λάθος είναι δικό μου, έμαθα το μάθημα μου.»
Σύμφωνα με την εντολή κατάσχεσης, η οικογένεια Osbourne χρωστούσε 718.000 δολάρια για το 2008 και 1.024.000 για το 2009. Η κατάσχεση αφορούσε το σύνολο της περιουσίας του Ozzy Osbourne και μπορούσε να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτοκίνητα, σπίτια και οτιδήποτε άλλο κάλυπτε το ποσό. Δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο ο Prince Of Darkness…
from:www.inews.gr