Translate

Friday, November 2, 2012

Calvin Harris: Πώς απέρριψε συνεργασίες με Lady Gaga - Rihanna!


O συνθέτης/Dj/ dance παραγωγός Calvin Harris, κυκλοφορεί το νέο του album, με τίτλο "18 Months" αυτή την εποχή και σε σειρά συνεντεύξεων του στα βρετανικά μέσα, έχει αποκαλύψει σκοτεινές και μάλλον..."δύσκολες" στιγμές, από την συνεργασία του με pop stars, όπως η Rihanna και η Lady Gaga.  
Μιλώντας στον Capital Fm, σχολίασε την πρόσφατη διαμάχη του με την Lady Gaga στο Twitter, καθώς "διόρθωσε" μια λανθασμένη καταχώρηση στην Wikipedia, που ανέφερε πως είχε απορρίψει την προσφορά της Lady Gaga για να γίνει remixer σε ένα τραγούδι της, είπε: "Μου προκάλεσε έκπληξη που υπήρχε μια λανθασμένη πληροφορία στην Wikipedia για τέσσερα χρόνια. Ποτέ δεν απέρριψα στα αλήθεια την Lady Gaga. Aπλώς δεν είχα χρόνο να κάνω το remix που μου προσφέρθηκε. Μερικές κουβέντες αποδίδονται με λάθος τρόπο, ή και γράφονται με λάθος τρόπο, τέσσερα χρόνια αργότερα.". 

Επίσης , έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως η συνεργασία της Rihanna μετά το grand-hit "We Found Love" και το "Where Have You Been", που υπήρχαν στο περσινό album της, "Talk That Talk"δεν συνεχίζεται στο φετινό "Unapologetic". Τι είχε να πει γι`αυτό ο Calvin:Mιλώντας στο BBC Newsbeat σχολίασε πως δεν μπορούσε να δουλέψει σε ένα τόσο πιεστικό χρονοδιάγραμμα. Είπε: "Δεν μπορώ να μπαίνω στο studio και να μου λένε πως έχω δυο μέρες προθεσμία για να γράψω το καλύτερο τραγούδι της ζωής μου.Γι`αυτό λοιπόν και δεν συμμετέχω στο νέο της album. Έγραψα ένα καλό τραγούδι, αλλά δεν μπορούσα να δουλέψω με τόσο μεγάλη πίεση. Δεν γίνεται, για μένα..." 
Τέλος, ο βρετανός Dj/παραγωγός αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη της τραγουδίστριας Leona Lewis, πως εκείνη είχε τραγουδήσει πρώτα το hit "We Found Love": "Είναι πάρα πολυ διαφορετική η ερμηνεία της. Η φωνή της Leona είναι απίστευτα απαλή. Η ερμηνεία της θυμίζε περισσσότερο μπαλάντα του X-Factor."
from:www.mtvgreece.gr