Translate

Thursday, February 13, 2020

To Τomorrowland ανακοίνωσε το Lineup 2020 και περιλαμβάνει τον Detlef


Ένα από τα δημοφιλέστερα και μεγαλύτερα festival ηλεκτρονικής dance μουσικής ή αλλιώς το Tomorrowland ανακοίνωσε το full line up για φέτος.
Το φετινό θέμα είναι ‘The Reflection of Love’ και το Tomorrowland 2020 θα αποτελείται από δύο ξεχωριστά τριήμερα με αρκετά και διαφορετικά stages και αρκετά ονόματα. Armin van Buuren, Carl Cox, CamelPhat, Martin Garrix, FISHER, Tiësto, Alesso, Tale Of Us, David Guetta και Adam Beyer είναι λίγα από τα ονόματα που θα εμφανιστούν στο mainstage φέτος. Έκπληξη προκαλεί η απουσία των
Swedish House Mafia από το line up αφού αρκετοί είναι εκείνοι που περίμεναν την επιστροφή τους στο δημοφιλές festival.
Μερικά stages που ξεχωρίζουν είναι το Freedom όπου θα εμφανιστούν Charlotte de Witte, Meduza, Solardo και Kölsch, το Core από τους Adriatique, το Afterlife με ονόματα όπως ARTBAT, Mathame και Mind Against, το A State Of Trance του Armin van Buuren, το stage του Carl Cox και το Axtone stage του Axwell. Αξιοσημείωτη είναι η παρουσίαση του Holosphere από τον Eric Prydz ενώ θα εμφανιστεί και στο Drumcode stage του Adam Beyer ως Cirez D.


Ακόμα στο festival θα εμφανιστεί ο Detlef και τα δύο Weekends στο Flow stage. Ο Έλληνας παραγωγός/DJ μετά την ανακοίνωση για την εμφάνιση του στο Coachellaφαίνεται να “κατακτά” τα festivals στη σειρά. Αυτή θα είναι η δεύτερα φορά μετά το 2018.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το line up του Tomorrowland 2020 παρακάτω και στο επίσημο site όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα.


from:www.dancetoday.gr