Translate

Wednesday, December 20, 2017

Είναι επίσημο: Ο Sting για δύο βραδιές στο Ηρώδειο...


Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Ιουνίου ο Sting θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο σε δυο εμφανίσεις που όπως όλα δείχνουν θα γραφτούν στην ιστορία. Η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και καιρό αλλά σήμερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από το Ελληνικό Φεστιβάλ. Θα είναι η δεύτερη φορά που ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται στο Ηρώδειο. Έχει προηγηθεί μια ιστορική συναυλία τον Μαΐο του 1996.
Παρότι βαδίζει στο 66ο έτος της ηλικίας του ο Sting παραμένει δημιουργικός και ακμαίος. Κυρίως όμως διατηρεί μια μοναδική φωνή που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το εύρος και την καθαρότητά της. Το απέδειξε κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, όπως φαίνεται και στο πρόσφατο DVD "Sting: Live At The Olympia Paris" με την εμφάνισή του στο γνωστό συναυλιακό χώρο του Παρισιού τον Απρίλιο του 2017.




Συνθέτης, τραγουδιστής-στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής, ο Sting γεννήθηκε στο Newcastle της Αγγλίας, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο το 1977 και δημιουργήσει τους The Police με τους Stewart Copeland και Andy Summers. Η μπάντα κυκλοφόρησε πέντε στούντιο άλμπουμς, κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο βραβεία Brits και συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame το 2003.
Όντας ένας από τους πιο ιδιαίτερους σόλο καλλιτέχνες, ο Sting έχει κερδίσει επιπλέον 10 βραβεία Grammy, δύο Brits, ένα Golden Globe, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Oscar (συμπεριλαμβανομένης και της υποψηφιότητας του 2017 για το “The Empty Chair” από το JIM: THE JAMES FOLEY STORY), μια υποψηφιότητα TONY, το βραβείο Century Award του Billboard Magazine’s και το βραβείο Person of the Year του MusiCares το 2004. Μέλος του Songwriters Hall of Fame, έχει κερδίσει τα βραβεία Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit και πιο πρόσφατα, το The Polar Music Prize.
Το τελευταίο του άλμπουμ, 57th & 9th, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, το οποίο ακολούθησε κι η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς περιοδεία 57th & 9th World Tour, η οποία πρόσφατα έληξε και αποτελούνταν από 115 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη. 
Κατά τη διάρκεια της ένδοξης καριέρας του, ο Sting έχει πουλήσει κοντά στα 100 εκατομμύρια άλμπουμ από τη συνολική δουλειά του με τους The Police, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης.
Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 15 ταινίες, διήυθυνε την παραγωγή του αναγνωρισμένου A Guide to Recognizing Your Saints και το 1989 έπαιξε στο The Threepenny Opera του Broadway. Το πιο πρόσφατο θεατρικό του πρότζεκτ ήταν το υποψήφιο για TONY μιούζικαλ The Last Ship, εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις του από τη κοινότητα των κατασκευαστών καραβιών στο Wallsend της βορειοανατολικής Αγγλίας, όπου και μεγάλωσε. Το σόου, σε μουσική και στίχους από τον ίδιο, ανέβηκε στο Broadway τη σεζόν 2014/15 και την επόμενη χρονιά «βγήκε» σε περιοδεία σε όλη την Αγγλία.
Η υποστήριξη του Sting για τις οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως το Rainforest Fund, τη Διεθνή Αμνστία και το Live Aid καθρεφτίζει την τέχνη του στην παγκόσμια έκτασή της. Μαζί με τη σύζυγό του, Trudie Styler, ο Sting ίδρυσε το Rainforest Fund το 1989, ώστε να προστατεύσει τα τροπικά δάση και τους ιθαγενείς που ζουν σ’αυτά. Μαζί έχουν οργανώσει 18 φιλανθρωπικές συναυλίες, ώστε να μαζέψουν χρήματα και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τους πόρους του πλανήτη που βρίσκονται σε κίνδυνο. Από την απαρχή του, το Rainforest Fund έχει επεκταθεί σε ένα δίκτυο από συνδεδεμένες οργανώσεις οι οποίες δουλεύουν σε πάνω από 20 χώρες και πάνω από τρεις ηπείρους.

Η προπώληση θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2018 από το www.tickethouse.gr Τιμές και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

from:www.athensparty.com