Translate

Saturday, August 6, 2016

Συμβαίνει και στις σταρ: Η πιστωτική κάρτα της Adele απορρίφθηκε στα H&M...

Μπορεί να συγκαταλέγεται στις δέκα πιο ακριβοπληρωμένες διασημότητες στον κόσμο, με περιουσία που αγγίζει τα 80,5 εκατομμύρια δολάρια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι πιστωτικές της κάρτες τη βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη.
Ο λόγος για την Adele, την ταλαντούχα Βρετανίδα τραγουδίστρια που έχει κατακτήσει τον κόσμο με τη βαθιά και εκφραστική φωνή της.
Όπως αποκάλυψε η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα στο κοινό μιας sold-out συναυλίας της που έλαβε χώρα στο Σαν Χοσέ πριν λίγες μέρες, η πιστωτική της κάρτα δεν έγινε δεκτή σε ένα καλιφορνέζικο κατάστημα της αλυσίδας H&M, το οποίο έσπευσε να επισκεφθεί προτού ανέβει στη σκηνή.
«Πήγα στα H&M και η κάρτα μου απορρίφθηκε. Δε φαντάζεστε πόσο άσχημα ένιωσα. Κανείς δεν με αναγνώρισε αλλά και πάλι πέθανα από την ντροπή μου», εξομολογήθηκε στους φαν της η Adele, σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στις ΗΠΑ, η Adele επισκέφθηκε αρκετές φορές οικονομικές αλυσίδες καταστημάτων ένδυσης, όπως τα H&M και τα Target. Ειδικά τα Target αποτελούν απαραίτητο σταθμό της κάθε φορά που εμπιστεύονται την Καλιφόρνια, όπως ανέφερε στην ίδια συναυλία η πάμπλουτη τραγουδίστρια. «Έχουν στην κυριολεξία τα πάντα: Ξόδεψα 100 δολάρια σε πράγματα που δεν χρειάζομαι, αλλά έχουν φανταστικά προϊόντα», είπε στο κοινό των φανατικών θαυμαστών της.
from:www.e-radio.gr