Translate

Monday, February 8, 2016

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση των Coldplay, Beyonce, Mark Ronson και Bruno Mars στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl:

Coldplay, Beyonce και Bruno Mars στο ημίχρονο του Super Bowl
Οι Coldplay φάνηκε να έχουν ανάγκη μια βοήθεια προκειμένου να ξεσηκώσουν το κοινό στη χτεσινή τους εμφάνιση στο ημίχρονο του Super Bowl, η οποία ήρθε από τους Mark Ronson, Bruno Mars και φυσικά την Beyonce, που έκλεψε την παράσταση.
Το σόου φάνηκε να υστερεί σε σχέση με το τρομακτικό μέγεθος των σκηνικών, χορευτών και οπτικών εφέ άλλων εμφανίσεων, όπως της Madonna πριν από μερικά χρόνια, είχε όμως συναίσθημα, ειδικά όταν στην οθόνη μας είδαμε ένα μίνι αφιέρωμα σε παλαιότερες εμφανίσεις καλλιτεχνών, όπως οι Michael Jackson, U2, Bruce Springsteen, Prince και James Brown.
Οι Coldplay ξεκίνησαν με τον Chris Martin να τραγουδάει τον πρώτο στίχο από το «Yellow», ενώ στη συνέχεια το πάρτι ξεκίνησε με το «Viva La Vida», ένα από τα καλύτερα κομμάτια τους, που μάλιστα χρησιμοποιείται αρκετά σε αθλητικά γεγονότα, ενώ ο Πέπε Γκουαρντιόλα την περίοδο που ήταν προπονητής της Μπαρτσελόνα το χρησιμοποιούσε για να εμψυχώσει τους παίκτες στα αποδυτήρια πριν από τα σημαντικά ματς.
Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εμφάνιση των Coldplay, Beyonce, Mark Ronson και Bruno Mars στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl: