Translate

Tuesday, October 6, 2015

Ριάνα: Φωτογραφίζεται ολόγυμνη και δηλώνει πως θα αγαπά για πάντα τον Κρις Μπράουν!!!!!

Η Ριάνα είχε αρκετό καιρό να προκαλέσει και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε.Η 27χρονη pop star φωτογραφίζεται γυμνή και δίνει συνέντευξη στο Vanity Fair, όπου προκαλεί με τις δηλώσεις της για τον πρώην σύντροφό της Κρις Μπράουν.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Κρις Μπράουν, την είχε στείλει στο νοσοκομείο μετά από έναν άγριο καυγά.
Ποζάροντας στον φακό της φημισμένης φωτογράφου Άννι Λίμποβιτζ ολόγυμνη και ξαπλωμένη μπρούμυτα σε ένα κρεβάτι φορώντας μόνο τα ψηλοτάκουνα της, τον χαρακτηρίζει ως τον… «μόνο πραγματικό δεσμό που είχα».
Το 2009 η Ριάνα έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον Κρις Μπράουν μέσα στη Λαμποργκίνι του, λίγο πριν την απονομή των βραβείων Grammy. Τότε, οι φωτογραφίες της με πρησμένο και μελανιασμένο από τα χτυπήματα πρόσωπο, είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αυτό το γεγονός η Ριάνα, φαίνεται πως το παραβλέπει και προκαλεί λέγοντας πως παρά τη ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που δεχόταν, θα τον αγαπά για πάντα.
Μιλώντας στο Vanity Fair του Νοεμβρίου, η Ριάνα εξήγησε και τον λόγο που τα ξαναέφτιαξε μαζί του λίγα χρόνια μετά την κακοποίηση:
«Ήμουν πολύ προστατευτική μαζί του. Ένιωθα ότι οι άνθρωποι απλά δεν τον καταλάβαιναν. Δεν τον μισώ. Θα νοιάζομαι για εκείνον έως την ημέρα που θα πεθάνω» δήλωσε η 27χρονη σταρ .



from:www.protothema.gr