Translate

Thursday, September 28, 2017

Black Coffee, Carl Cox, Hardwell, Camelphat, Armin Van Buuren και άλλοι οι νικητές στα φετινά DJ Awards!!!


Για την 20η χρονιά των τελετών απονομής των βραβείων DJ Awards που γίνονται κάθε χρόνο στην Ibiza, δεκάδες DJs υποδείχθηκαν σε διάφορες κατηγορίες όπως  Bass House, Big Room House, Domntempo & Eclectic, Breakthrough, Newcomer και πολλά άλλα. Κάποιοι από τους υποψηφίους σε αυτές τις κατηγορίες δεν έβγαζαν και πολύ νόημα, όπως ο Flume, ο Galantis, ο Kygo και ο Marshmello που βρισκόντουσαν στην κατηγορία του Big Room House.
Στο τέλος όμως, ο Hardwell κέρδισε το βραβείο σε αυτή την κατηγορία, χτυπώντας άλλους πιο ορθολογικούς αντιπάλους όπως οι Blasterjaxx, οι Dimitri Vegas & Like Mike και ο David Guetta. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του, κερδίζοντας αυτό το βραβείο.Ο Hardwell κέρδισε επίσης το βραβείο για το Best International DJ, κερδίζοντας άλλους υποψηφίους όπως ο Deadmau5, ο Eric Prydz, ο Martin Garrix, ο Armin van Buuren, ο Carl Cox και ο Sven Vath.

Μεγάλοι νικητές ήταν επίσης ο Νοτιοαφρικανός Black Coffee στην κατηγορία της Deep House κάτι που και αυτό δεν βγάζει νόημα αφού περισσότερο κινείται σε Afro House ρυθμούς αλλά δεν υπήρχε υποψηφιότητα για τέτοιο είδος. 



Ο Carl Cox κέρδισε δύο βραβεία. Τόσο στην Techno κατηγορία όσο και για το δικό του event στην Ibiza το Pure Carl Cox.
Οι Camelphat μαζί με τον Elderbrook αναδείχθηκαν νικητές με το ”Cola” ως Track Of The Season και η Drumcode του Adam Beyer η καλύτερη εταιρεία. 


from:www.dancetoday.gr