Translate

Monday, March 28, 2016

Η ιστορική συναυλία των Rolling Stones στην Κούβα!!!



Άρχισαν την εμφάνιση με το Jumpin' Jack Flash και ο Mick Jagger χαιρέτισε στα Ισπανικά τις δεκάδες χιλιάδες των Κουβανών που είχαν πάρει θέση αρκετές ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας. Η κυβέρνηση της Κούβας είχε απαγορεύσει εδώ και 15 χρόνια την έλευση δυτικών συγκροτημάτων από τον χώρο του ροκ.
Εκστασιασμένοι οι κάτοικοι της Αβάνας παρακολούθησαν ένα συγκρότημα που αγαπούσαν, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσαν να προφέρουν ούτε το όνομα του, ο ερχομός του Αμερικανού προέδρου Obama και η εμφάνιση των Rolling Stones σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή τους.
Όπως είπε χαριτολογώντας ο μάνατζερ του θρυλικού συγκροτήματος Dale «Opie» Skjerseth «η επίσκεψη Ομπάμα στην Κούβα ήταν απλώς το… opening της συναυλίας των Rolling Stones» στο Ciudad Deportiva της Αβάνας. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε στην Κούβα για την πρώτη εμφάνιση των Rolling Stones είναι πως ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στο χώρο της συναυλίες 18 ώρες πριν από την έναρξή της. Εκτιμάται μάλιστα πως ο αριθμός όσων παρακολούθησαν τη συναυλία ξεπέρασε τις 500.000.
Οι ειδήσεις περιγράφουν την εμφάνιση τους:



from:www.e-radio.gr