Translate

Tuesday, February 28, 2012

Η Αdele ξεπέρασε τον Michael Jackson!

Τελικά, με τον εκρηκτικό ρυθμό πωλήσεων του album «21», η Adele θα δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ κάθε εβδομάδα!
 Αυτή την φορά, με τις πωλήσεις της εντός βρετανικού εδάφους, η Adele κατάφερε να ξεπεράσει τον Michael Jackson και το album  “Bad”!
 Σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή της Official Charts Company, η Adele με  το album “21” βρίσκεται στην όγδοη θέση στην λίστα με τα –album best-sellers  όλων των εποχών, με 4,02 εκατομμύρια αντίτυπα, έχοντας ξεπεράσει το “Bad” του Michael Jackson, ενώ είναι πολύ κοντά στο να «χτυπήσει» το “Brothers In Arms” των Dire Straits” και το “Dark Side Of The Moon” των Pink Floyd που βρίσκονται στην έκτη και έβδομη θέση του σχετικού πίνακα!

Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Queen με το “Greatest Hits” Album τους και συνολικές πωλήσεις 5,83 εκατομμυρίων, ενώ την δεύτερη θέση και τρίτη θέση συμπληρώνουν οι Beatles και οι Oasis με τα albums “Yellow Submarine” και “What`s The Story (Morning Glory)” αντίστοιχα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της NME, η Adele αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να μπει στο studio και να ξεκινήσει την ηχογράφηση νέου υλικού για το follow-up album της.
from:www.mtvgreece.gr