Translate

Tuesday, August 12, 2014

O David Guetta είναι ο νέος ZZ TOP!!!

Τώρα μεταξύ μας, ο David Guetta έμοιαζε λίγο φλωράκος. Μπορεί να κάνει όλες αυτές τις συνεργασίες με τους hip hop stars και να έχει δημιουργήσει ένα κράμα hip hop/dance/pop που σκίζει στα charts, αλλά ποτέ δεν έχει  κάνει κάτι ατόφια rock.
Αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς οι ZZ Top, το θρυλικό blues/southern/rock σχήμα που μεσουράνησε στα 80s και συνεχίζει ακάθεκτο μέχρι σήμερα, βρίσκονται στην Ίμπιζα και προσφέρουν τις...κιθαρίστικες τους υπηρεσίες στην υπηρεσία του Γάλλου beatmaster. Το υλικό που ηχογραφούν είναι ένα "πειραματικό" , περιπετειώδες κράμα ΕDM/rock  και σύντομα θα μάθουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει σε album. Ο Bill Gibbons, ένας εκ των μουσάτων ZZ, επιβεβαίωσε την πληροφορία  τονίζοντας για όσους βρίσκουν αταίριαστο το «ζευγάρι», πως η μπάντα του είχε τολμήσει ξανά να «παίξει» με ηλεκτρονική μουσική, το 1983, με το θρυλικό (σήμερα) album “Eliminator”…  
Bill Gibbons:  
"Ήθελα να μάθω με τι ασχολούνται σχετικά με βασικά πράγματα και φυσικά με προέτρεψαν στο να φέρω την κιθάρα στο προσκήνιο λέγοντάς μου: 'Το μόνο πράγμα που λείπει από τη χορευτική μουσική, ξέρεις, είναι ένας καλός κιθαρίστας'. Κι εγώ απάντησα: 'Για να δούμε αν μπορούμε να τα συνδυάσουμε και να το κάνουμε να λειτουργήσει...'"
Όπως εκμυστηρεύτηκε, ηχογραφήθηκαν γύρω στα 10 τραγούδια και προσθέτει: "Είναι κάτι μακριά απ' αυτό που μπορεί να περιμένει το κοινό. Αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν παραβλέψει το γεγονός ότι ένα από τα πράγματα που έκανε το Eliminator τόσο ενδιαφέρον, ήταν η ευκαιρία να μπούμε σε αυτή την πειραματική πλευρά των πραγμάτων και να πειραματιατούμε με όλα τα υπέροχα νέα παιχνίδια που μπορούν να βρεθούν σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων. Μένω πάντα προσηλωμένος σ' αυτό και γι αυτόν τον λόγο οι μέρες μου στην Ισπανία ήταν από τις καλύτερες."

from:www.mtvgreece.gr